23.23 Saat Anlamı – Seni Çılgınlar Gibi Seviyor

Sevginiz artık nirvanaya ulaştı. 23.23 saat anlamı birbiriniz çılgınlar gibi sevdiğinizi söylüyor. İkinizin kalbi birbiriniz için atıyor. Aldığınız nefes dahi birbiriniz için olduğunu unutmayın. İçinizde yaşamak istese asla hayır demeyeceğiz kadar çok seviyorsunuz. Mutlu bir yaşam sizi bekliyor, herkesin imrenerek izleyeceği harika çiftsiniz.

Artık inkar etmenize gerek yok içinizdeki çiy enerjisi büyüyerek sevgiye dönüşmüş. Birbirlerinizi tamamlayan sizler olduğunuz gibi ruh eşinizi buldunuz. Birbirinize açılmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz ama bunları kendi düşünceniz ile aşmanız mümkündür. Siz sınırları aşan engel tanımaz çiftler birbiriniz için dünyayı karşınıza alabilirsiniz. Engel tanımamalı, hayatınızı sonsuza kadar devam etmelisiniz. Aileniz size engel olacaktır ama bunun karşısında sevginizle birlikte üstesinden geleceksiniz. Geleceğiniz parlak mutlu bir aile kurma yolunda ilerliyor olacaksınız.

23.23 saat anlami

Mars Erkeği: Sevdiğini asla saklamaz size karşı olan duygularını dile getirecektir. Düşünceleri hep olumlu olup ciddi manada sevginizi yansıtır. Sahip olduğunuz değerler ortaya çıkacaktır. Sizin düşüncelerinize daima saygı gösterip Venüs kızına saygı gösterir. Onun seven taraflarına daima güler yüzlü olduğu gibi sizin ilerlediğiniz yolda ilerlemekten asla çekinmeyecektir.

Venüs Kızı: Sevgisinde utangaç olduğu gibi düşünceleri daima ön plandadır. Sizden biraz çekingen davranabilir ama ona saygı duymanız herkes tarafından takdir edilmesini sağlayacaktır. Çılgınlar gibi sizi sevebilir ama düşüncelerini her zaman içinde tutacaktır. Size kötü gözle bakmadığı gibi değerlerini daima korumak zorundasınız.

28 Yorum

  1. Normalde bu saat olaylarına hayatım da bakmadım ikj defa bakıyım dedim 2323 çıktı dogru mu bilmem ama arayasım da pek yok çünkü reddedilme korkusu var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu