14.14 Saat Anlamı – Evlenme Teklifi Düşünüyor

İlişkinize ciddiyet kazandırmanın vakti geldiğinin düşünenler. Sizde 14.14 saat anlamına denk geldiyseniz eğer “evlenme teklifi düşünüyor” anlamını hissedeceksiniz. Saatler duygulara rehberdir, sizin rehberiniz 14.14 anlamı ile gerçekleşecek. Aranızdaki bağları asla koparmayın git gide kuvvetlenen bu bağlar sizi evliliğe götürecek. Doğru zamanı hissettiğiniz zaman hayatınız rahat rahat huzur verici hal olacak. Sizde sevdiğiniz insanla bir şeyler paylaşmayı düşünebilirsiniz. Birlikte geçireceğiniz güzel vakitler hayatın her anlamında sizinle olacak.

Çiftler birbirine sadakat ve sevgi bağı ile bağlıdırlar. Sizde seviyorsanız birbirinizi artık aile olmanın vakti gelmiş demektir. Evlenmek çok kutsaldır o yüzden emin olmalısınız. Birbirinizi yeterince seviyor musunuz? Birbirinize karşı hissettikleriniz evlilik makamına gidecek kadarsa hiç durmayın. Yeşil ışık yaktığınızı hissettirin. Düşünceleriniz birbirinizi tamamladığı an siz evlenmiş olacaksınız. Birlikte uzun ömürlü yaşam sürdürmeniz kaçınılmaz olacak. Sevgi dolu neşeli bir hayata sahip olacaksınız.

14.14 saat anlami

Mars Erkeği: Erkekler için evlilik oldukça kutsaldır. Sevdikleri insanla birlikte bir ömür yaşamak dünyalara değer. Emin olmalısın ve kararından dönmemelisin. Ortak bir yaşama sahip olmak her iki taraf içinde heyecan verici olacak. Aklında evlilik teklifi varsa bunu hissettir ve onu şaşırt. Söylediğin her söze kalben inanıyor. Sevgine de sonsuz bir sevgi ile bağlı.

Venüs Kızı: Sevdiğin erkeğe sahip çıkma zamanı. Hayatınızı birleştirerek mutlu bir aile tablosu çizebilirsiniz. Birbirinize çok yakışıyorsunuz. Gelecek bir evlilik teklifine hazırlıklı olmalısın. Seni seven erkek asla yanından ayrılmayacak. Seni kalben ve içten seviyor. Birlikte mutlu mesut bir aile kurabilirsiniz. Harbi kız ol ve teklifi kabul et.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu