12.12 Saat Anlamı – Seni Sevdiğini Ailesine Söyleyecek

Sevmek sevilmek güzeldir ilişkilere renk katar. Ailesi ile tanıştırmak ise ciddi bir ilişki istemektir. Saatler 12.12 gösterdiğinde anlamı “seni sevdiğini ailesine söyleyecek”. Ailesi ile tanışmaya hazır mısınız? İlişkinizde yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Birlikte hiç olmadığı kadar zaman geçireceksiniz. Yeri geldiğinde ailesi ile birlikte yemek yemiş olacaksınız.

Sevdiğinizin ailesi ile tanışmanız derinden bir yakınlaşma hissettirecektir. Onun için önemli olduğu kadar en az onun kadar çok heyecanlanacaksın. Sevgisini size göstermekten esirgemeyecektir. Sahip olduğu tüm duyguları sizinle paylaşacak. Fazlasıyla sevgisini hissedeceksiniz. Artık daha sık görüşeceğinizden dolayı ilişkinizi daha yoğun yaşayacaksınız. Aile olma yolunda ilk adımı atmış olacaksınız. Birbirinize olan sevginiz engelleri aşmaya yeterli. Sıcak bir yuva sahibi olmanız için doğru zamana denk geldiniz. Zaman size gerçekleri söyler onlardan birini de söylüyor. Hazırsanız artık aşkı doya doya yaşayabileceksiniz.

12.12 saat anlami

Mars Erkeği: Sevdiğini ailesine söylemek kadar özel bir şey yok. Sevdiğiniz artık resmileşmeye başlayacaktır. Hayatında biri olması önemli o yüzden aldığı kararı desteklemelisin. Bir kız her zaman sevdiği insanın kendisine destek olmasını ister. Bu konuda asla desteğinin olmadığını hissetmemeli. Tüm hayallerini yıktığın gibi ilişkinize zarar verebilirsiniz. Bir kız ailesine söylüyorsa eğer gerçekten seviyor demektir. Sizde gerçek sevgiyi hissetmek istiyorsanız o zaman yakınlaşmayı deneyin.

Venüs Kızı: Sevdiğin erkek seni ailesine söylüyorsa ciddi bir ilişki düşünüyordur. Düşünsene seni geleceği olarak tanıtmasını. Çok şanslı bir kızsın ailesine bunu hissettirmen ise muhteşem bir duygu olacaktır. İlişkiniz her zaman daha iyi yerlere gidecek. Sadece siz birbirinizden uzaklaşmayın yakınlaşmaya devam edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu