20.20 Saat Anlamı – Şuan Başka Bir Kızla Yanyana

Aldatılmak her iki tarafta zorlu dönemdir. Başınıza gelebilecek her şey olabilir bunları saatlere bakarak anlam çıkartabilirsiniz. 20.20 saat anlamı gelmesi, birlikte olanlar gözünüzün önünde canlanacaktır. Bir başka kızla beraber olması ihtimaldir. Bu kuzeni, yeğeni veya yeni bir kız arkadaşı olabilir. Her iki taraf için zorlu dönemler olur. İlişkinize kısa zaman içinde yön vererek saatinizin anlamını öğrenmiş olursunuz. Sevdiğiniz bir insanı asla yolda bırakmadan ona değer vermelisiniz. Başınıza gelenler bir sınavdan ibaret olabilir, ilişkinin koparılması ileride daha ciddi sorunları beraberinde getirmesi kaçınılmaz olacaktır.

Ne yapacağım diye düşünüyorsanız ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. İstemeyen bir saat anlamı fakat kaderde her şey olacağına varır. Yanında olan kişi yerinizi alabilir mi kendinize sormalısınız. Sevginizi sunduğunuz erkek arkadaşınız bunu kabul edecek mi kendinize sormalısınız.

20.20 saat anlami

Mars Erkeği: En zorlu dönemlerden birisini yaşayacaktır. Üzerine atılan suçlamalar ve kızgınlıklar size sert tepki vermesine yol açar. Önlemler alarak başınıza gelebilecek şeylerin önüne geçebilirsiniz. Mars erkekleri her ne kadar düşünceli olsa dahi sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Sadece kendisine doğru yolu göstererek olanları anlamasına yardımcı olmanız gerekmektedir. Yol göstermeye ihtiyacı olup sizin yardımınız sayesinde sorunların önüne geçmeniz sakınılmaz olur.

Venüs Kızı: Bu durumdan oldukça çok etkilenir. Gerçekleşebilecek ihtimali dahi onun sinir katsayısını bine çıkartır. Sizin elinizi dahi tutmak istemeyebilir. Oldukça asil ve gururlu olmasından dolayı yaptıklarınızı asla kabul etmez. Venüs kızlarını anlamak gerçekten zordur. Anlama konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Birbirleriniz ile sorun yaşamayın yeter ki, zamanla her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Sizi seviyor olabilir ama yaptığının karşılığını en sert şekilde alacaktır.

5 Yorum

  1. Bu zamanda hiç bir kıza güven olmaz yaşadım gördüm aksini söyleyenin cevabını @emrah_avci06 dan beklerim hesabım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu