17.17 Saat Anlamı – Seninle Aynı Hayalleri Kuruyor

Kalpler bir olduktan sonra hayatınız bir olacak. Sizde 17.17 saat anlamına denk geldiyseniz aynı hayalleri paylaştığını bilmelisiniz. Düşünceleriniz hayata bakış açılarınız bir çok noktada kesişiyor. Geleceğe dair yapılan planlamalarda, hayaller kurarız. Birlikte kurduğumuz hayaller geleceğimizdir. Saatler size geleceği göstermez ama kalbiniz bir olduğunda aynı duyguları birlikte yaşarsınız. Birlikte geleceğe dair hayaller kurarak bunları gerçekleştirmek için çabalayabilirsiniz. Hayaller kurarak gerçeğe doğru adımda atabilirsiniz. Her zaman birbirinize sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşın.

Geleceğe bakış açınız ilişkinize şekil verecektir. Hayallerinizi takip ederseniz mutluluğa doğru yol alırsınız. Geleceğiniz çok daha parlak ve güzel hal alacaktır. Geleceğiniz hakkındaki düşünceler sizi bir araya getirebilir. Birbirinize olan yakınlığınız gerçekliğe götürecektir. Aklınızdan geçenlerin aynısını yüreğinizin bir parçasında olan kişi düşünmektedir. Birlikte geleceğinize dair kurduğunuz hayaller gerçeğe ulaşarak sizi yüceltecektir.

17.17 saat anlami

Mars Erkeği: Kurduğunuz hayaller geleceğinize işaret edecektir. Hayatınız çok daha parlak ve mükemmel hal alabilir. Birbirinize yakınlaştığınız sürece hayatınız daha parlak olacaktır. Gerçekleştirmek için sevginize inanmanız gerekir. Kalben inandığınız takdirde o yolda mücadeleniz sizi gerçekliğe kavuşturacaktır. Güzel bir aile herkesin hayalidir özellikle senin olmalı. Güzel bir işin hayalini kurarak ilişkinize ciddiyeti getirin.

Venüs Kızı: Hayaliniz gerçekleşmesini istediğiniz her şeyden ibaret. Olmayacak bir düşünceye sahip değilsiniz. Aile kurmak en büyük hayallerinizden biri. Güzel bir gelecek için her türlü mücadeleyi verir. Sevdiği erkek ile birlikte mücadele etmekten asla gocunmaz. Bir yere ulaşmak istiyorsa mücadele vermesi gerektiğini de çok iyi biliyor.

40 Yorum

  1. Doğru hemde çok ama bu sadece kalbimizin imkansız sesi …geç kalmışız hayata …zaten neyimiz tam yerindeki olur ya belki görürüm mutlu görmek istiyorum ama beni unutmasın …

  2. Keşke doğru olsa arasa onu çok özledim ve hep dua ediyorum lütfen ara artık ilk kez AŞIK oldum

  3. Ya ne diyim bilemedim. Ama okumakta yetiyor sanki çok fazla tuturmasada iyi geliyor. Onca yalandan sonra.

  4. Benim şühpe m var artık bence kurmuyor beni hic aramıyor sormuyor ben ararsam da acmıyor

  5. Ya keske gercek olsalarrrrrrrr istiyorumki dusunduklerimin ayyynısini o da dusunsunn ya bi tek biz mi inaniyoruz boyle seylere anlamiyorum ki inanan erkek yok mu??

  6. Vallahi bende inanmıyodum taki akşam üstü sevgilim arayana kadar ablasıyla evlilik hakkında gelecek planlarımız hakkında konuşmuşlar bugün onu duyduktan sonra inanmaya başladım :D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu