16.16 Saat Anlamı – Bir Başka Kızla Görüşüyor

Akrep ve yelkovan üst üste geldiğinde sizlere bir şeyler anlatmak istediğini düşünün. 16.16 saat anlamı bugün sizlere birisinin ötekisini anlattığını en güzel şekilde dile getiriyor. Aldatılmalar ilişkinin en büyük sorunudur. Genelde ayrılık ile sonuçlansa da kişiler birbirlerine şans tanımalıdır. Tanınacak her şans insanları önemli bir yerlere getirirler. Saatlerin size anlattıklarını bir kez daha göz önünde bulundurmalısınız. Görüşmeler arkadaşça da olabilir dostça da yanlış anlaşılmalarda bir çok ilişkinin bitmesine yol açmıştır. Bazen boşlukta hissedip insanlar hata yapabiliyor. Boşlukların sebebini kendinizde aramanız gerekebilir. Hatalar hayatın her dönümünde yaşanabilir. Sizde hataları görmezlikten gelerek ilişkinize yeni bir şans tanıyabilirsiniz.

Henüz bir ilişkiniz yok ve hoşlandığınız kişi başkasıyla görüşüyorsa ne yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Aşk cesurları sever zamanında açılsaydınız eğer her şey bambaşka olabilirdi. Bazen insanlar cesaret edemedikleri için ilişkilerini yaşayamazlar. Sizde aynı hataya düşmeyin, geç olmadan bir an evvel açılmalısınız.

16.16 saat anlami

Mars Erkeği: Aldatsa hiç belli etmez tamamen uzak olup ondan değil arkadaşlarınızdan aldatıldığınızı öğrenirsiniz. Başkasının onu aldatmasını kabul etmez tek kalemde sizi silebilir. Dikkat etmelisiniz damarına basmış olacaksınız artık ondan korkun denebilir. Sizi sahiplendiği takdirde asla bırakmaz. Sevgi bağlarınız ne kadar kuvvetli olursa olsun yeniliğe açık yapısı vardır. Gözü ister istemez bir başkasına kayabilir.

Venüs Kızı: Bugünlerde canı sıkkın sakın onu aldatmaya kalkmayın. Başka birine yan gözle baksanız dahi üzecektir. Erkeğin gözü dışarıda olsa dahi Venüs kızına asla bu şekilde yaklaşmamalıdır. Davranış ve hareketlerine dikkat etmesi gerekir. El bebek gül bebek büyüyen Venüs kızı sevdiği erkeğin kendisini aldatmasını asla tahammül edemez. Onun davranışlarından dolayı kendinizi suçlamamalısınız.

8 Yorum

  1. Bana 18:18 geldi cok sevindim sonra 20:20 geldi çok kızdı 21:21 geldi yine çok sinirlendim ama olsun ben onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ya gerisini boşver A&E

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu