02.02 Saat Anlamı – Şuan Seni Düşünüyor

Sevginiz sizi bir araya getirecek. Şanslı insanların sadece küçük bir kısmı 02.02 Saat Anlamına denk geliyor. Sizde onlardan biri olduğunuz için aşkınızı en yüce şekilde yaşayacaksınız. Saatler 02.02 gösterdiğinde kalpleriniz bir atacak, aldığınız nefes sizin kaderiniz olacak. Sevginizde asla geri adım atmayın. Sizi ayırmak isteyenler olabilir fakat siz birbirinize sadık ve bağlı kaldığınız sürece aşabileceksiniz. İlişkiniz inişli çıkışlı olacaktır.

Gecenin sessizliğinde sevdiğiniz sizi düşünüyor olabilir, yürekten kabul ederek sizi en derin şekilde hissedendir. Hayatında her türlü değişiklikler olabilir ama yalnızlıkta değil tüm kalbiyle sizinle olduğu gerçeğini asla değiştirmez. Ayrılıkla sınanıyor olmanıza rağmen aşkınıza sahip çıkabilirsiniz, onunda sizin gibi düşündüğünü unutmayın. Aklında aşk var, siz varsınız adınızı kelimeler sözlerle anlatıyor. İki tarafında zorlu zamanları aşarak kendilerini mutlu edecek ana yaklaşmaları gerekir. Birbirinizin elini ne zaman tutarsanız eğer o zaman sorunları aşarak mutluluğa kavuşmanız kaçınılmazdır. Sizi düşünen birini asla yadırgamamalı, sahiplenmeli ve onu korumalısınız.

02.02 saat anlami

Mars Erkeği: Her ne kadar gururlu olsa dahi sevdiğini düşünür. Sizi düşünen bu erkek kalpten inanarak sizi en derin şekilde yaşayarak hissetmek ister. Uykusuz gecelerde nerede hata yaptığını, ne zaman sizinle birlikte olacağı konusunda düşünceler kafalarındadır. Normale göre başını yastığa koyduğu zaman on kat daha fazla düşünerek hisseder. Düşünceleri her zaman insanı derinden etkileyen olmuştur. Sadece kendisini değil sizi de düşünür, bencil bir yapıdan uzaklaşarak mutlu olmanız için çabalamaktadır.

Venüs Kızı: Çok kırılgan yapıya sahip olsalar dahi akıllarında aşk vardır. Sevdiği erkek onun için kaderin başlangıcı olduğu düşüncesidir. Hayatının ben merkezine sadece o girebilir, aklındaki kişiyi uzun geceler boyunca düşünür ve yaşar. Hissedebileceği en güzel duyguları hisseder, hissettirir. Aşıkların sevdası olduğu gibi sevgilerinde her zaman merhametli alçak gönüllüdür. Sıkıntılar yaşayabilirsiniz kavgalar ile de ayrılabilirsiniz ama düşüncesi asla değişmez.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu