21.21 Saat Anlamı – Sen Varken Bir Başkasını Hayal Ediyor

Sizin varlığınızın artık ona yetmediği zamandır. Siz ona kadar yakın davransanız yine de bir şeylerin eksik olduğunu göreceksiniz. 21.21 saatler sizi aldattığını söylüyor öyle olmayabilir. İlişkinizde yolunda gitmeyen eksik bir şeyler var. Bunu bulmak tamamen size kalmıştır. Sevgi birçok sorunu çözebilir fakat size ona bunu verebiliyor musunuz?

Mutlu bir şekilde ilişkinize başlamış olmanız onun sonsuza kadar iyi gideceğini göstermez. Her an her şeye hazırlıklı olmanız sayesinde düşünceleriniz ve fikirlerinizi karşı tarafa yansıtmanız gerekiyor. Hesabınızı doğru şekilde yapmak adına saat anlamlarından birkaç bilgi sahibi olmanız gerekecektir. Bugüne kadar aldığınız kararlar sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir anda gelen kötü haber canınızı sıkmış dahi olacaktır. İlişkinizi kurtarmak istiyorsanız o zaman yapacaklarınıza kendiniz karar vermelisiniz.

21.21 saat anlami

Mars Erkeği: Her zaman düşünceli olsa dahi hayat onun için zordur. Size anlatamadığı bir şeyler olup yeri geldiğinde fedakarlık yaptığını anlayacaksınız. Sizden ayrılırken yaşattıklarını mutlaka biliyor olmalısınız. Sevdiğinin bu tavırlarını asla hoşlanmaz ve anlam vermeye çalışır. Oldukça üzülmüş olacaksınız ama sıkıntıları görmezlikten geleceksiniz. Onun bu kararına karşı intikam düşüncesine dahi kapılabilirsiniz.

Venüs Kızı: Yapılanları asla kabul etmeyerek alttan almayacaktır. Canı sıkkın olduğu gibi size öfkelenerek hiç sevmediğiniz birisine yanaşmaya başlayacaktır. Hatalarının sorumlusu olarak sizi görecektir. Yaptıklarının hesabını size ödeteceğinden dolayı bu durumda canınız çok sıkılabilir. Olumsuz bakmayarak hayatınıza devam etmeniz gerekir. Mars erkeğini asla affetmez bu düşünceler onun için tam bir hayal kırıklığı olarak geri dönebilir.

9 Yorum

    1. Deymez seni sevmiyeni sen niye sevişin ki şuan senin durumun da ben de aynıyım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu