13.13 Saat Anlamı – Seninle Konuşmaya Utanıyor

Uzun zamandır konuşmak istediği konu var ancak bir türlü cesaret edemiyor. Kalbe gelen dile gelmiyor. 13.13 Saat Anlamı ne kadar utangaç olduğunu söylüyor. Cesaretini toparlayarak bir türlü yanına gelemeyecek. Uzun zamandır uzaktan gözetliyor zaten. Sizi birbirinize yakınlaştıran arkadaşlarınız olacak. Çevrenizdeki insanların vesilesi ile birlikte bir adım daha yaklaşacaksınız.

Birbiriniz ile yakınlaştığınızda konuşacak çok şey bulabilirsiniz. Yakınlaşmadan kendinizi çok çaresiz hissedeceksiniz. Beraber olduğunuz zamanlar utanma ve sıkılmalar başlayabilir. Seni nerede görse kalbi küt küt atıyor. 13.13 saat anlamına siz iki arkadaşı anlatıyor. Birlikte bir ilişkiye başlayacaksınız ama konuşmaya utanıyorsunuz. Ne yaparsan yap devamlı senden kaçacaktır. Kızlar içinde farksız değildir. Sık sık karşılaşacağınız durumlardan biridir.

13.13 saat anlami

Utanmak sevginin diğer parçasıdır. Henüz sevgili olmadan sevdiği kişinin yanında utanmayan biri gerçekten sevmiyordur. Utanan biri hem romantik hem ince düşünür. İlişkiye başlarsanız ileride sizi güzel günler bekliyor. Etrafınızdakilerle birlikte güzel vakit geçireceksiniz. Sizi birbirinize yakınlaştıracaklar. Size yakın duranlar imrenecek hatta kimi arkadaşlarınız kıskanacak. 13.13 olduğunda asla sevginizi görmemezlikten gelmeyin.

Saatlere denk geldiniz ama kimin utandığını bilmiyor musun? O halde çevrene daha dikkatli bakmalısın. Yakınından biri de olabilir. Çok sevdiğin kankalarından biri zaman içerisinde sevgisini gösterebilir. Birlikte atacağınız adım sizi güçlendirecektir. Yalnızsanız saatlerin falına ses verin. Gerçekleri kulağınıza fısıldayacaktır. İlişkinize yeni bir yüz yaratabilirsiniz.

3 Yorum

  1. Bana 21 :21 çıktı ama bir şey olmadı hala çok mutluyum Allah’a şükür ler olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu