11.11 Saat Anlamı – Sürpriz Bir Hediye Aldı

Hiç beklenmedik zamanda alınan sürpriz bir hediye sizi çok mutlu edebilir. Sizde 11.11 saat anlamını kalben hissettiyseniz harika bir hediye sizi bekliyordur. Son zamanlar aranız bozuk mu? Tatsızlıklar mı oldu o zaman hediyeyi hak ettiniz. Maddi olarak değerli şeylerden daha çok manevi değere sahip olan şeylere yönelmek gerekir. Sürpriz bir hediyenin vereceği mutluluk tarifsiz olur. Karşılıklı hissedilen duygular geleceğinize tercüme olacaktır. Sürprizler küsleri ve kırgınları dahi barıştırır. Zevklerini biliyorsanız öyleyse yeni bir sayfa açmaya hazır olun. Hediyenizden çok etkilenecektir.

Sevdiğiniz çok beğeneceğiniz bir hediye olacak. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir hediye olsa sizi ne kadar mutlu ederdi? İşte tam da aradığınız erkek sizi mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapacak. Mutluluk hediyeler değil kalpte saklıdır. Manevi olarak yakınlaştığınızda birbirinize daha sıkı bağlanacaksınız. Birlikte yeni maceralara yelken açacaksınız.

11.11 saat anlami

Mars Erkeği: Sevdiğinin ne sevdiğini biliyor olabilirsin bakalım o seninkini bilecek mi. Sabırla beklemeni öneririm çünkü seni mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. Hediye istemediğin açık ama onun içinden geldi. Senin de hediyeyi kabul ederek karşılık vermen gerekir. Sevginizi birbirinize gösterirseniz yakınlaşır mutlu olursunuz. Sürpriz bir hediye sevginize renk katacaktır. Saat 11.11 anlamı aslında mutluluğun maddi değil manevi değerlerini anlatır.

Venüs Kızı: Sana harika bir haberimiz var. Sevdiğin adamın sana aldığı hediye ile dünyalar senin olacak. Hayata bambaşka bir bakış açısı ile bakarak mutlu olacaksın. Seni mutlu eden her şeye onda var. Hediyelere bağlı kalma ama seninle birlikte daha iyi olacak.

4 Yorum

  1. Neden tüm mesajlar aşk içeriyor bu ne saçmalık!!! Sağlık başarı iş nerede ? Maneviyat nerede ???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu