07.07 Saat Anlamı – Elini Tutmak İstiyor

Sevdiğin insanın elini tutmak kadar etkileyici bir şey yoktur. 07.07 saat anlamına denk geldiyseniz eğer sevginizde bir adım daha ileri gideceksiniz. Çok şanslı çift olduğunuz kesin. Birbirinizi her anlamda mutlu edebilirsiniz. Birlikte geçirdiğiniz her anın değerli tarifsizdir. El ele tutuşarak kalplerinizin atışını hissedeceksiniz. İkiniz içinde özel bir gün olacak. Ellerinizin teması halinde kendinizi hiç olmadığı kadar mutlu, heyecanlı, sevgi dolu hissedeceksiniz. Dünyalar sizinmiş gibi davranabilirsiniz, önemli olan elleri asla bırakmamaktır.

Birlikte geçireceğiniz her anı iyi değerlendirin. Biriniz elini tutmuyorsa diğeriniz elini uzatarak tutmalıdır. Birbirinize yakınlaşarak sevginizi en derinden hissedebilirsiniz. Sevmek ve sevilmek çok özel duygulardır. Sizde sevginizi sonuna kadar gösterin. Daha sonradan pişmanlık duymaktansa birbirinize yakınlaşarak sevginizi yaşatmanız gerekiyor.

07.07 saat anlami

Mars Erkeği: Seviyorsan eğer o eli tutacak kadarda erkek olmalısın. Bir kıza sevgini hissettirdiğin zaman onu kazanırsın. Seviyorum demekle sevgi olmaz. Elinin sıcaklığı kalbinin sıcaklığı olmalıdır. Kalben seviyorsan eğer elini tuttuğunda hisseder. El ele birlikte olmak kadar güzel bir şey yoktur. Duygusal olarak bağlılık hisseder birbirinize yakınlaşırsınız. Erkek olarak kızın elini tutmak sana düşüyor. Kendine gel ve elini tutmak için utanma.

Venüs Kızı: Seviyorsan eğer elini tutmasına izin vermelisin. Bir erkek sevdiğinin elini tutmayı ister. Buna müsaade etmelisin ve imkan yaratmalısın. Kız izin vermedikten sonra erkek asla elini tutmak istemez. Masa da elini uzatırsan eğer elini tutacaktır. Yolda yürürken hafiften eline dokunduğunda bunu hissederek elini sımsıkı tutabilir. Sen hangisini yapacaksın? Seviyor musun ve elini tutmasına izin verecek misin? Bu yolda son kararı sen vereceksin.

9 Yorum

  1. Tek sıkıntım şu benim sevgilim yok ne zaman saatler böyle olsa işte 06:06,00:00,07:07 vs
    Sevgilin seni düşünüyor sevgilin üzgün abi sevgilisi olmayan ne yapacak onlarıda düşünün yeter yaa!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu