04.04 Saat Anlamı – Seninle Birlikte Olduğundan Çok Mutlu

Birini sevmek insanı küçük düşürmez aksine yüceltir. Saatler 04.04 gösterdiğinde sizinle ne kadar mutlu olduğunu hissedecek. Duygular her zaman karşılıklı olur, bir taraf hissettiğinde diğer tarafa hissettirir. Kendini öyle şanslı hissediyor ki varlığı dahi size yetmektedir. Birlikte olduğunuzdan dolayı kendisini çok mutlu hissediyor. Hayatı boyuna birini arıyordu ne şanslı birisin ki seni buldu. Kendisini çok şanslı hissediyor.

04.04 saat anlami

Mars Erkeği: Çok harika bir eş olacaksın. Sevdiğin kız tarafından çok sevilmektesin. Yanında olup sahip çıkman hoşuna gidiyor. Seninle geçirdiği her an ona mutluluk vermekte. Çok şanslı olduğunu her defasında hissettiriyorsun. Çevresinde senden iyi birisini asla bulamaz. Senin ilgilin alakan kimsede yok. Senin desteğin her zaman korumakta sahip çıkmakta. Huzur verdiğin gibi rahatlıkta sunuyorsun. Seninle olduğundan çok şanslı bir bayan.

Venüs Kızı: Senin gibi harika bir eşe sahip olduğu için çok mutlu. Seni tanımak hayatı için dönüm noktası olmuştur. Daha önce tanıdığı insanlara göre harikasın. Uğruna tek kalemde herkesi silebilecek birisi. Seninle attığı her adım kendisine cesaret ve gurur vermekte. Senin gibi kızı tanıdığı için kendisini çok şanslı hissediyor.

Seninle birlikte olmak her şeye değer. Ne pahasına olursa olsun riski göze alacaktır. Her türlü sıkıntında yanında olup destek çıkacak. Bazen aşmanız gereken sorunlar olacak onlar için mücadele etmelisiniz. Sıkıntılarınız sorun olmaktan çıkarak rahatlığa kavuşmanız için emek sarf etmeniz gerekecek. Yaşayacağınız her türlü sıkıntı omuzlarınıza yük olacak ama aşabileceksiniz.

İlişkiniz ilk günkü kadar taze olup sevginiz asla azalmayacak. Sevginizden yana hiçbir sıkıntınız yok. Ara sıra didişmeleriniz olsa dahi birbirinize olan bağlılığınız sürekli devam edecek. Saatlerin 04.04 anlamı size harika bir çift olduğunuzu söylüyor. İlişkinizi her zaman taze ve geleceğe sağlam adımlar atacak şekilde geliştirmelisiniz.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu