03.03 Saat Anlamı – Uykuya Dalacak Seni Hayal Ediyor

Yorgun bir gecenin uykuya dalacak ama seni aklından çıkartamıyor. 03.03 Saat anlamı hayalleri anlatıyor. İlk görüşmenizden itibaren aranızdaki elektriklenme hayatınızı doğrudan etkiledi. Aşkın çanları çalmaya başladı, yalnız uyumak hiç olmadığı kadar zor geliyor. Seni düşünürken karşısındaki kişinin de kıymetini bilmesini ister. Daima hayallerini süslemektesin. Uyurken yanında olmasını istemesi, sarılıp uyuma düşüncesi birbirinize olan bağlarınızı kuvvetlendiriyor. Çok uykusu olmasına rağmen seni düşünmekten kendisini alamıyor. Hayallerinde daima sevdiği insana yer verdi.

03.03 saat anlami

Mars Erkeği: Hayallerini süsleyen kadına daima iyi bakmalısın. Seni gece gündüz düşündüğü gibi sende aynı şekilde yaklaşman gerekir. Yapacağın ufak tefek yazışmalar dahi mutlu edecektir. Hayalini süsleyen kız seni etkilemekte oldukça başarılıdır. Sevgisini gönülden ve kalpten inanmıştır.

Venüs Kızı: Öyle bir erkeği kendine aşık ettiğinden gurur duymalısın. Sana olan ilgisi herkesin dilinde. Sevgisi kalpten ve içten olmakta. Bir erkeğe nasıl sahip çıkacağını da çok iyi biliyorsun. Daima hayallerindesin, seni düşünmeden asla uyuyamıyor. Yanında olmak için neler vermezdi diye sormak lazım. Sana sarılıp saçlarının kokusunu içine çekmek için her şeyi verebilir.

Sevgililer birbirlerinin hayallerini süslüyorlarsa eğer bağlılıkları da artar. Sevgileri o kadar büyük boyuta ulaşır ki içlerine sığmaz. Anlatacaklarını ve tarif edeceklerini asla anlatamazlar. Saatler 03.03 gösterdiğinde çiftler birbirine olan bağlılıklarını bir kez daha görecekler. Kimisi uykusundan uyanacak sevdiği insan aklına gelecek. O heyecanla acaba bir şeyler yazsam mı diye kendisine soracak. En doğrusu da bir mesaj atmak uyumadıysa eğer sevgiliyle konuşmak.

Yanında olmanı hayal edecek kadar sevdiyse eğer tüm zorlukları birlikte aşabilirsiniz. Bir kişinin en tatlı hayali uyku halidir. 03.03 de seni görüp düşünüyorsa eğer asla geri çevirmemeli. Sevgili özlemiştir, merak etmiştir, hayallerini seninle süslemek istemiştir.

3 Yorum

  1. bence cok anlamli bana 21 21 cikiyo 19 19 cikiyo 11 11 cikiyo amma hic fikir vermedim dorumu diylmi simdi bana 11 11 cikti bakalim hediye gelib barisacakmiyiz insallah barisiriz onu cok seviyorum canim o benim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu